Serie A

Serie A Biljetter

Serie A är för nuvarande en utav de bästa fotbollsligorna i världen och Italien är en väldigt populär destination i Europa för fotbollsfans. Italien har många vackra städer med otroligt mycket historia och kultur. Fotbollen är en en stor del av Italiens historia! Under 90-talet var Italian Serie A betraktad som en utav de bästa ligorna i världen. Under denna tid lockades de mest betalda fotbollsproffsen till Italien när Milan och Juventus var som bäst. Denna period i Italien producerade högst antal Europeiska cup finalister. Italienska fotbollsklubbar nådde Europacup finalen 26 gånger och vann titeln 12 gånger. Förra året nådde Juventus finalen i Champions League men förlorade tyvärr till Barcelona  men trots förlusten bevisar det att italiensk fotboll är påväg tillbaka.

Serie A ligan lockar många fotbollsfans från hela världen som vill se italiensk fotboll live. Serie A spelas i många fantastiska fotbollsarenor med Milan som spelar på magnifika San Siro stadion. Roma och Lazio som delar enorma Stadio Olimpico. Dessa arenor rymmer 70,000 åskådare och är några av de mest kända i fotbollsvärlden. Juventus spelar i nya moderna stadion i Turin Juventus. Napoli som en gång hade Diego Maradona, är också väldigt populär bland fotbollsfans. De spelar på vackra San Paolo stadion, vilket är ett måste för många nostalgiska fotbollsfans.

Italian Serie A biljetter finns att erbjuda på Ticket Pad och här kan du få riktigt bra biljetter till bra priser. Vi har ofta Napoli, Fiorentina biljetter till bra priser och vi har Milan biljetter  till både Inter och AC. Vi har även VIP biljetter och VIP Paket för en exklusiv upplevelse. De mest populära biljetterna är Juventus biljetter. Det är sannolikt att vi har biljetter tillgängliga till de flesta italienska lagen på vår hemsida. Välj hur många biljetter Serie A biljetter du och vilken match du vill se så gör Ticket Pad resten!

Man hör ofta från Italienska fans att om du besöker en italiensk fotbollsmatch kommer du uppleva en atmosfär som ingen annan. Italienska fans är färgglada, passionerade och lekfulla supporters och de står för den mest unika atmosfären på Serie A match,  Vilket är varför fotbollsfans från hela världen lockas till italiensk fotboll. Ticket Pad kan verkligen rekommendera Serie A matcher men håll utkik efter Lazio v Roma biljetter, Juventus v Torino biljetter och AC Milan v Inter biljetter för att uppleva dessa fantastiska  och spännande italienska derbys.

Med vårt breda utval av biljetter som vi har på vår marknadsplats för fotbollsbiljetter kan Ticket Pad placera dig bland några av Europas mest passionerade supportrar. Vare sig du vill ha biljetter till Milan matcher, Lazio, Napoli eller en andra Serie A matcher är du goda händer med Ticket Pad för och se ett riktigt fotbollsspektakel. Serie Fotbollsbiljetter finns tillgängliga till alla tjugo lagen i ligan. Vilket lag du än vill se eller stad du är närmast kan vi hjälpa dig hitta biljetter och uppleva en Italiensk fotbollsmatch under vad som kommer bli en mycket spännande 2017/2018 Serie A säsong.

 

Läs Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

Up Coming Games

Games Coming Soon