Premier League

Premier League Biljetter

 

Barclays Premier League är en utav de största fotbollsligorna i England, med 20 topplag som spelar 38 matcher under en lång och dramatisk säsong. Premier League erbjuder otroligt spännande och intensivt spel, ofta med med många mål i matcherna och väldigt underhållande spel. Det är den mest bevakade fotbollsligan i världen med några av de bästa och mest välkända spelarna, fotbollsklubbar och tränare som konkurrerar varje år för äran att få lyfta Premier League trofén.

I modern tid heter Premier League men var en gång känt som English First division. Under det tidigare namnet var laget att slå Liverpool och speciellt på 70-talet och 80-talet då de dominerade ligan. Liverpool har vunnit Premier titeln 18 gånger, men sista gången de vann var på 90-talet. De har inte vunnit ligan sen den döptes om till Premier League år 1992.

Premier League har sedan 1992 sett mycket dramatik under de 25 senaste åren. Manchester United har etablerat sig som det bästa laget i Engelsk fotboll under Sir Alex Ferguson styre, då de har vunnit imponerande 13 Champions League titlar. Sen har vi också Arsenals minnesvärda  ‘invincibles’ säsong 2003/2004, Sergio Aguero’s fantastiska mål som gav Manchester City titeln i 2012 och inte kan man glömma Leicester City´s triumf förra året med Claudio Ranieri i täten.

Glädjen av att vinna en titel möts också av förtvivlan när du har 47 klubbar som tävlar i Premier League. Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester United och Tottenham Hotspur är de enda fotbollsklubbarna som stolt kan söta att de aldrig åkt ut ur toppdivisionen. Du kan köpa dina fotbollsbiljetter till varje Premier League match hos oss denna säsong med tryggheten av vår 100 % biljettgaranti.

2017/18 säsongen är mer spännande än någonsin! Pep Guardiola manager för Manchester City och Jose Mourinho manager för Manchester United väcker en gammal flamma sen de hade en hetlevrad fejd i Spanien med fotbollsklubbarna Barcelona och Real Madrid. Sen har vi den nya tränaren Antonio Conte med sin första säsong med Chelsea och Jurgen Klopp med sin första fulla säsong med Liverpool. Kan Arsene Wenger Arsenal äntligen vinna en Premier League titel för första gången sen 2004? Eller kommer Claudio Ranieri Leicester City att försvara sin titel? Följ spänningen med dina Premier League biljetter från Ticket Pad.

Exklusiva Premier League Fotbollsbiljetter
Med Ticket Pad kan du konfidentiellt och tryggt köpa Premier League fotbollsbiljetter. Alla köp genom Ticket Pad har en 100 % biljettgaranti så du kan vara säker på att du köper äkta Premier League biljetter. Om det skulle visa sig att biljetten inte är äkta får du dina pengar tillbaka snabbt och enkelt.

Med Ticket Pad kan du snabbt och enkelt köpa Premier League biljetter till de allra största och viktigaste matcherna för säsongen helt riskfritt, Ticket Pad erbjuder ofta VIP biljetter och VIP Paket för en exklusiv upplevelse och du kan även hitta biljetter till en match som har varit slutsåld sen länge. Vi har ett brett utbud av vanliga Premier League fotbollsbiljetter. Låt Ticket Pad vara din exklusiva marknadsplats för Barclays Premier League matcher. Bygg minne för livet och boka din biljett nu för att uppleva en spännande Premier League match med intensiv fotboll och magisk atmosfär.

Ticket Pad köper och säljer Barclays Premier League biljetter till rimliga priser och med vår 100 % riskfri garanti kan du tryggt köpa eller sälja dina biljetter genom oss.
Vi hoppas du tycker om att titta på Barclays Premier League!

Läs Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

Premier League Tables