La Liga

La Liga Biljetter

Spanska La Liga är en utav de mest sedda fotbollsligorna i fotbollsvärlden. 20 av de bästa spanska klubbarna tävlar varje år med fyra lag som kvalificerar sig till Champions League, 5:e och 6:e plats kvalificerar sig till Europa League, och de tre sista lagen åker ut ur toppdivision ner till Segundo divisionen. Varje lag spelar 19 hemmamatcher och 19 bortamatcher, precis samma format som i Premier League.

La Liga har två fotbollsspelare som ses som två utav de bästa i världen. Fotbollsfans över hela världens reser till Spanien för att se Barcelona’s Lionel Messi och Real Madrid’s Cristiano Ronaldo spela. En La Liga fotbollsupplevelse är unikt då spanska fans är exceptionellt passionerade. Spanska topplaget förra säsongen, Barcelona, spelar sina matcher i den magnifika Nou Camp stadion, som rymmer nära 100,000 supporters. Real Madrid, deras huvudrival spelar sina matcher på den lika imponerande Santiago Bernabeu stadion, med minst 80,000 närvarande supporters på varje hemmamatch. Dessa två lag har de mest eftersökta La Liga biljetter,  men det är det värt att gå då en match i Liga är en magisk och unik fotbollsupplevelse.

Även om Real Madrid biljetter och Barcelona biljetter är förståeligt extremt eftertraktade så finns det många olika alternativ att se en match i Spanien och du kan köpa fotbollsbiljetter till andra framstående fotbollsmatcher som Villarreal, Sevilla och Deportivo La Coruna på Ticket Pad. Spanien har många städer med fantastiska fotbollsupplevelser, som exempel Barcelona där du kan gå och se Espanyol, eller Madrid där du kan gå och se Atletico. Du kan även ta en kort resa till Getafe och se deras fotbollslag Getafe CF spela. Valencia och Malaga biljetter är alltid kul när du åker dit för solsemester, om du tar en resa ut till vackra Baskien kan du också köpa biljetter till Athletic Bilbao och Real Sociedad till mycket bra priser från Ticket Pad.

La Liga 2017/2018 Säsongen

Efter en mycket knapp seger för titeln förra året siktar Barcelona in sig på att vinna spanska La Liga igen. Det är troligt att konkurrenten Real Madrid kommer vara den som utmanar de regerande mästarna även om Atletico Madrid och Valencia som placerade sig 3 och 4 förra säsongen inte kommer vara långt efter.
 
Sevilla och Villarreal tog 5:e och 6:e position i divisionen för att säkra sin ställning i Europaligan den här säsongen och de har sitt sikte på att avsluta med att hålla ställningen eller avancera. Andra bra lag att hålla koll på är Athletic Bilbao, Malaga och David Moyes’ Real Sociedad. De nya lagen i ligan är Real Betis, Sporting Gijon och Las Palmas som kommer kommer kämpa för att hålla sig kvar i divisionen tillsammans med Granada, Levante och Elche. Du kan uppleva all den här dramatiken i La Liga med dina La Liga biljetter från Ticket Pad.

Ticket Pad Erbjuder Exklusiva La Liga Fotbollsbiljetter
La Liga fotbollsupplevelser är en chans att se fotbollsmatcher i europeisk toppklass i vacker omgivning. Välj mellan många av de vackra spanska städer som Barcelona, Madrid, Valencia och Sevilla, planera din perfekta fotbollsresa till Europa.

Se alla La Liga matcher som Ticket Pad erbjuder biljetter till! Spansk fotboll har många inhemska fotbollspelare som gör sin debut i ligan, du kan därmed se många unga talanger som har potential till att bli fotbollsvärldens nästa stjärna. Spanjorernas fotbollsstill inkluderar mycket passning och mycket rörelse. Många av de spanska spelarna i La Liga är fantastiska fotbollstekniker och några utav det skickligaste spelarna i världen. Spanien dominerade på den internationella scenen för några år sen och du kommer se samma dynamiska och unika spel på matcherna som spelas i La Liga varje vecka under säsongen.

De senaste säsongerna har La Liga sett en utveckling av de svagare lagen i divisionen som nu utmanar Barcelona, Real och Atletico. La Liga har också en mycket händelserik transfer marknad och det är konstant aktivitet med många stora namn att hålla reda på. La Liga sviker inte så boka dina La Liga biljetter idag genom Ticket Pad och njut av spännande spansk fotboll den här säsongen.

Läs Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.