FA Cup

FA Cup Biljetter

FA-cupen har funnits i över ett sekel och är den mest prestigefyllda ligan i engelsk fotboll. Förra året tävlade över 700 fotbollslag för att vinna den berömda trofén, med fotbollslag från lägre nivåer till lag från Premier League som deltar. FA Cupen är den äldsta fotbollstävlingen i världen och förmodligen den mest sedda ligan i världen. Du kan köpa dina FA Cup biljetter till alla stora matcherna i FA cup här på Ticket Pad.

Det är totalt 14 omgångar i tävlingen med de tidiga stadierna tillgängliga för icke-liga lagen att spela varandra. Varje säsong är det alltid ett okänt fotbollslag som står ut genom att klättra högt i tabellen med vinster mot en eller flera av de större lagen i ligan. Under åren har Manchester United och Liverpool gjort misstaget att underskatta ett lag i lägre divisionen och FA cupen går aldrig att förutse vad som kommer hända. FA Cup har alltid varit magisk och spänningen fortsätter rakt in i 2015/2016 säsongen.

Genom historia har den speciella och magiska atmosfären för matcher i FA cupen alltid varit där. Även nyligen som 2015 under en helg i Januari var det smålag som chockade fotbollsvärlden och vann över Chelsea, Manchester City och Tottenham. Med all den här dramatiken och till knockout-formatet är FA cupen otroligt underhållande att följa. Biljetter till FA cupen säljer mycket snabbt på Ticket Pad och du det bästa är alltid allt köpa dina biljetter så tidigt som möjligt. Logga in på Ticket Pad och se det breda utbud vi har här på Ticket Pad till Premier cupmatcher. Vilken plats, kategori och vilken match du vill ha biljett till så är det stor chans att vi har din biljett. Det går inte att nämna en säsong som inte har varit underhållande och spännande. Boka din biljett nu, det kanske är det här  året som dina FA cup drömmar går i önskan!

Läs Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.Upcoming games

homepage.numberEventsAvailable 0

FA Cup Results

Date
Teams
Results

Up Coming Games

Games Coming Soon

FA Cup Results

Date
Teams
Results