Bundesliga

Bundesliga Biljetter

homepage.Latest tickets sold
homepage.ticketSold

Det går inte att jämföra atmosfären när du står mitt bland tusentals tyska fans när de tyska elitlagen möts. Om du åker till Munich kan du se Bayern Munich spela i deras fantastiska Allianz Arena, eller varför inte boka Borussia Dortmund biljetter och stå mitt i den”gula väggen”. Vilka Bundesliga fotbollsbiljetter du än vill ha så erbjuder Ticket Pad dem. Vi har de bästa biljetterna till matcherna i tyska fotbollsligan den här säsongen och de kommer alltid med 100% biljettgaranti.

Ticket Pad erbjuder fotbollsbiljetter till varje Bundesliga match och tyska fotbollsmatcher sviker sällan. Den här säsongen kommer Carlo Ancelotti försöka följa i sin föregångare Pep Guardiola´s fotspår och bringa omedelbar framgång till Bayern Munich och deras titel, och du kan vara där och se om dom lyckas med dina Bayern Munich biljetter. Det kommer inte bli enkelt och de kommer möta hård konkurrens längs vägen från Wolfsburg, Borussia Monchengladbach, Schalke och Bayer Leverkusen såväl som deras huvudrival, Borussia Dortmund.

Bundesliga välkomnar även nya SC Freiburg och RB Leipzig till ligan, detta till följd av deras avancemang och du kan följa dem med dina Bundesliga biljetter. När två lag kommer upp i divisionen åker dock två lag ut ur tabellen, Hannover 96 och Stuttgart lämnade den Tyska topp divisionen till 2017/18 säsongen.  Bundesliga är en utav de bästa ligorna i Europa med fantastiska fotbollsklubbar och och stora arenor som alltid drar intresse. Förra säsongen hade Bundesliga matcher ett publik genomsnitt på 43,000 åskådare och det är inte konstigt när de har några utav de bästa spelarna i världen som spelar i tyska Bundesliga. Om du aldrig upplevt en tysk fotbollsmatch live går du miste om en fantastisk upplevelse; men det kan du ändra på den här säsongen tack vare Ticket Pad.

Förra säsongen kvarstår Bundesliga som den ligan med störst genomsnitt av åskådare i världen. Biljetterna är alltid väldigt eftertraktade. Du måste köpa din biljett snabbt när du ser den för att kunna se Bayern Munich och Borussia Dortmund matcher. Ticket Pad är den bästa marknadsplatsen för Bundesliga biljetter! Köp din biljett nu och upplev spänningen i ytterligare en otrolig säsong i Bundesliga. 

Läs Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.