West Ham United Biljetter

Fakta Om Laget:
  • Smeknamn: The Hammers
  • Grundad: 1895
  • Rivaler: Tottenham Hotspur, Millwall
  • Rekord Målgörare: Vic Watson - 326
  • Rekord Transfer: Andre Ayew - £20.5m

  West Ham United Biljetter

Köp Fotbollsbiljetter West Ham

Det finns mycket historia på West Ham United. När man ser bak i tiden så är vi alla väl bekanta med West Ham hjältar som Bobby Moore, Geoff Hurst och Martin Peters. Dessa stora fotbollshjältar har etsat fast magiska minnen i den äldre generation av Hammers supporters och medan laget har flyttat till Olympic stadion från Boleyn Ground vill de fortsätta att skapa fantastiska minnen för sina fotbollssupportrar.

West Ham har nyligen flyttat in i sitt nya hem i Stratford så biljetter är mycket eftersökta, du måste boka tidigt så du inte missar chansen att se dem spela på den nya London stadion. På hemmamatcher så blåser fansen runt bubblor i stadion medan de sjunger ‘I’m forever blowing bubbles’. Det är verkligen en unik och fängslande upplevelse första gången du ser det. Missa inte chansen att se en West Ham match!

Om du är en West Ham supporter kan du använda Ticket Pad och utnyttja vårt stora utbud av West Ham fotbollsbiljetter och se även andra fantastiska erbjudanden vi har. Det här är din chans att nyttja oslagbara priser och välja bland många olika West Ham United biljetter till de största matcherna som The Hammers kommer spela den här säsongen.

West Ham supporters kan också använda Ticket Pad för att boka biljetter till hemmamatcher som många gånger redan sålt slut. Vi erbjuder Hammers fans platser på besökarsidan på alla Premier League bortamatcher med vårt imponerande utbud av West Ham United biljetter.

 Match Pris  

West Ham United v Chelsea

Premier League
05/04/20
från SEK1,229.64 KÖP

Newcastle United v West Ham United

Premier League
10/04/20
KÖP

West Ham United v Burnley

Premier League
18/04/20
från SEK690.36 KÖP

Norwich City v West Ham United

Premier League
25/04/20
KÖP

West Ham United v Watford

Premier League
02/05/20
från SEK966.15 KÖP

Manchester United v West Ham United

Premier League
09/05/20
från SEK1,668.81 KÖP

West Ham United v Aston Villa

Premier League
17/05/20
från SEK1,580.97 KÖP