Köp   Manchester City  Biljetter

  Manchester City Biljetter

homepage.Latest tickets sold
homepage.ticketSold
360 homepage.people are viewing Manchester City Biljetter
homepage.Secure Tickets

Köp Fotbollsbiljetter Manchester City

Manchester City spelar sina matcher på Etihad stadion som är en av de främsta och mest moderna arenorna du kan uppleva spännande en Premier League fotbollsmatch. Etihad stadion har en innovativ och modern struktur med en bra utsikt från alla platser och ger dig den ultimata fotbolls-upplevelsen.

Med några dyra förvärv till en redan talangfull grupp är Manchester City redo för en ny spännande säsong. Manchester City har kanske det starkaste fotbollslaget i engelsk fotboll just nu, med många talangfulla fotbollsspelare till hands. Sheikh Mansour köpte klubben 2008 och sedan dess har Manchester City spenderat över 1 Billion pund i nya förvärv och har just nu den högsta avlöningslistan i världssport. Medellönen för en spelare i Manchester Citys startgrupp är över 100,000 pund per vecka!

De senaste säsongerna har Manchester City avslutat i topp 4 i Premier League, detta är dock inte nog för krävande Man City fans som accepterar inget mindre än en Premier League titel. Manchester City misslyckades även med att avancera i Europaligan och hoppas nu på att gå hela vägen till en Champions League titel.
Med Manchester City biljetter från Ticket Pad får du exklusiv tillgång till att se några av världens bästa fotbollsspelare visa upp sina konster. På Ticket Pad kan du köpa Manchester City fotbollsbiljetter och få fantastiska platser till Manchester City hemmamatcher. Du kan tryggt och säkert köpa dina Manchester City biljetter med Ticket Pad då vi erbjuder 100 % biljettgaranti. Vi har ett brett utbud och det inkluderar även biljetter till Manchester Citys bortmatcher.

Manchester City biljetter finns regelbundet tillgängligt på Ticket Pad och vi har även Manchester City VIP Biljetter och Manchester City VIP packet som allt köps med vår 100 % biljettgaranti. 

 

Läs Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Data Security