Lazio Biljetter

Fakta Om Laget:
  • Smeknamn: I Biancocelesti (The White and Sky Blues), I Biancazzurri (The White and Blues), Le Aquile (The Eagles), Gli Aquilotti (The Eaglets)
  • Grundad: 1900
  • Rivaler: AS Roma, Napoli, Livorno
  • Rekord Målgörare: Silvio Piola - 148
  • Rekord Transfer: Hernan Crespo - £48,4mln

  Lazio Biljetter

Köp Fotbollsbiljetter Lazio

S.S Lazio har varit Italienska mästare två gånger och deras nuvarande lag borde kunna ta Serie A titeln igen. Lazio’s spelare känns lätt igen med sina himmelsblå matchtröjor och vita shorts och vita strumpor. Lazio har ett stort följe av supportrar över hela Europa och deras fans är kända för att vara extremt passionerade och mycket hängivna till sin fotbollsklubb.

Om du tar en snabb titt på klubbens historia och ser namn som Alessandro Nesta; Pavel Nedved; Paolo Di Canio och Juan Sebastian Veron. Det här är en klubb som präglat europeisk fotbollshistoria och de har haft några av de bästa fotbollsspelarna i världen genom tiderna. En Lazio hemmamatch på Stadio Olimpico är något som varje fotbollsfan måste uppleva under sin livstid, och deras magnifika stadium är en av de mest populära destinationerna för en sann fotbollsälskare att besöka. Deras stadium har stor kapacitet och kan ta många åskådare men biljetter är fortfarande mycket eftertraktade, speciellt för matcher mot Roma, Juventus och båda Milan lagen.

Lazio är del utav en av de mest intensiva rivaliteter i fotbollsvärlden just nu mot deras stadsrival och mest hatade motståndare AS Roma. Det är otroligt intensivt och betagande  att se dem spela varandra. Vare sig du letar efter Lazio fotbollsbiljetter till deras derbymatcher eller helt enkelt vill se en lugnare match så har Ticket Pad biljetter till alla Lazios Serie A matcher. Missa inte chansen att se en match på Stadio Olimpico i den otroligt vackra staden Rom. 

 Match Pris  

Lazio v AC Milan

Serie A
05/04/20
från SEK614.32 KÖP

Lazio v Sassuolo

Serie A
19/04/20
från SEK351.04 KÖP

Juventus v Lazio

Serie A
26/04/20
från SEK6,143.25 KÖP

Lazio v Cagliari

Serie A
03/05/20
från SEK438.80 KÖP

Napoli v Lazio

Serie A
TBC
från SEK702.08 KÖP