Inter Milan Biljetter

Fakta Om Laget:
  • Smeknamn: I Nerazzurri (The Black and Blues) La Beneamata (The Cherished One) Il Biscione (The Big Grass Snake)
  • Grundad: 1908
  • Rivaler: AC Milan, Atalanta, Napoli
  • Rekord Målgörare: Giuseppe Meazza - 284
  • Rekord Transfer: Christian Vieri - £39,6mln

  Inter Milan Biljetter

Köp Fotbollsbiljetter Inter Milan

Inter Milan har spenderat varje säsong i Serie A sen år 1929. De är en av de italienska fotbollsklubbarna med mest supportrar och en av de mest kända klubbarna italiensk fotboll. De delar stadion Giuseppe Meazza med huvudrivalen AC Milan, och Ticket Pad kan lyckligtvis erbjuda biljetter till alla Serie A matcher i detta fantastiska stadium.  
Milan är trendigt och livlig, om du planerar en resa dit under helgen kan du gå och se vilka Inter Milan biljetter vi har tillgängliga så du kan gå och se fotboll i världsklass medan du besöker den vackra staden.

Inter Milan har en imponerande samling av unga och hungriga fotbollstalanger och biljetter till deras matcher är alltid väldigt eftertraktade. Om du letar efter biljetter till italienska jättarna Inter Milan kan du hitta dem på Ticket Pad då vi har ett stort utbud av olika Inter Milan fotbollsbiljetter.
Inter Milan's nuvarande tränare är ingen annan än Manchester Citys förra tränare är Roberto Mancini, men det är inte säkert att han får behålla sin position om de inte förbättrar sin ställning i divisionen då de har haft en mycket dålig start på säsongen. De har som sin rival AC Milan spenderat mycket pengar på att förvärva nya fotbollstalanger då de siktar in sig på att spela en mer dominant roll i både Italiensk och Europeisk fotboll. Det kommer vara gott om stora fotbollsstjärnor den här säsongen på San Siro så köp dina Inter Milan biljetter idag på Ticket Pad.

 Match Pris  

Juventus v Inter Milan

Serie A
01/03/20
från SEK35,388.92 KÖP

Inter Milan v Sassuolo

Serie A
08/03/20
från SEK707.78 KÖP

Inter Milan v Bologna

Serie A
05/04/20
KÖP

Inter Milan v Torino

Serie A
19/04/20
från SEK884.72 KÖP

AS Roma v Inter Milan

Serie A
26/04/20
KÖP

Inter Milan v Fiorentina

Serie A
03/05/20
från SEK884.72 KÖP

Inter Milan v Napoli

Serie A
17/05/20
från SEK1,769.45 KÖP