Trustpilot

  Chelsea Biljetter

Fakta Om Laget:
  • Smeknamn: The Blues
  • Grundad: 1905
  • Rivaler: Arsenal, Tottenham
  • Rekord Målgörare: Frank Lampard (211)
  • Rekord Transfer: Álvaro Morata (£55m)

  Chelsea Biljetter

Köp Fotbollsbiljetter Chelsea

Chelsea är nyligen Premier League mästare efter Jose Mourinho ledde dem till en briljant triumf förra säsongen där de tog sin femte titel i deras historia. Tack vare ägaren Roman Abramovich är Chelsea en av de rikaste klubbarna i Premier League och de har investerat mycket pengar i att köpa de bästa fotbollstalangerna i världen. Chelsea kommer försöka försvara sin titel den här säsongen är favorittippade att vinna titeln i år igen. De mest exklusiva biljetterna till avgörande matcher kommer finnas tillgängligt här på Ticket Pad.

Stamford Bridge är hemmet för Chelsea´s som fotbollsklubb ligger mitt i hjärtat av vackra South West London. Arenan har en kapacitet för 40,000 åskådare och det är en fantastisk och magisk atmosfär som omger dig då läktaren är nära fotbollsfältet och kan se dina favoritspelare på nära håll. På många sätt påminner Stamford Bridge om hur fotboll brukade vara förr i tiden och erbjuder en chans att se en utav de bästa fotbollsspelarna i världen på en mycket intim arena.

Vi säljer Chelsea fotbollsbiljetter till alla deras matcher i Premier League och vi har också ett brett utval av Chelsea Champions League biljetter till deras matcher på Stamford Bridge och även till deras bortamatcher. Fotbollsfans runt landet har möjligheten till att se viktiga matcher på Stamford Bridge varje vecka genom att köpa biljetter direkt från Ticket Pad. Chelsea biljetter kan du köpa från vår hemsida tryggt och säkert tack vare vår unika 100 % biljettgaranti. Vi har även ett stort utval av Chelsea biljetter till deras bortamatcher och Chelsea fotboll fans kan göra Football Ticket Pad till deras huvudcentrum för äkta Chelsea FC biljetter. Vårt breda utval av Chelsea FC VIP biljetter och VIP paket säljs nästan direkt ut så det gäller att köpa dem så snabbt som möjligt!

 Match Pris  

Manchester United v Chelsea

Premier League
28/04/19
från SEK1,729.07 KÖP

Frankfurt v Chelsea

Europa League
02/05/19
KÖP

Chelsea v Watford

Premier League
05/05/19
från SEK2,074.98 KÖP

Chelsea v Frankfurt

Europa League
09/05/19
från SEK2,593.86 KÖP

Leicester City v Chelsea

Premier League
12/05/19
från SEK2,810.63 KÖP