Trustpilot

  Bayern Munich Biljetter

Fakta Om Laget:
  • Smeknamn: Der FCB
  • Grundad: 1900
  • Rivaler: Borussia Dortmund, 1860 Munich
  • Rekord Målgörare: Gerd Müller - 385
  • Rekord Transfer: Corentin Tolisso (£37m)

  Bayern Munich Biljetter

Köp Fotbollsbiljetter Bayern Munich

Du kan inte hitta en större tysk fotbollsklubb än Bayern Munich. De regerande tyska mästarna är för nuvarande en av de bästa klubbarna i fotbollsvärlden och du kan se dem spela i Bundesliga eller Champions League den här säsongen tack vare Ticket Pad.

Bayern är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Tyskland och har en mycket imponerande merit-lista, med 25 Bundesliga titlar och 5 Champions League titlar i deras namn. Bayern Munich matcher är något man måste se och Munchen är en vacker och charmerande stad och det är en mycket populär destination för Bundesliga fotbollsfans. Bayern Munich stadium är den magnifika Allianz Arenan, ett modernt stadium byggt för fotboll och är mycket populär bland fotbollsfans. Allianz arenan fylls med 75,000 supporters för varje hemmamatch och stämningen är mycket laddad då Bayern spelarna tar fotbollsplanen.

På Ticket Pad har vi mycket erfarenhet med försäljning av tyska fotbollsbiljetter så vi kan erbjuda Bayern Munich fotbollsbiljetter till alla deras matcher den här säsongen! Inte nog med det vi kan även ge dig möjligheten att välja exakt var du vill sitta när du ser en Bayern-match. Vi har ett brett utbud av biljetter och vi kan erbjuda allt från vanlig standard biljetter till VIP biljetter och även VIP Paket. Vi säljer biljetter till Bayern Munich hemmamatcher och även till deras bortamatcher, Ticket Pad erbjuder också biljetter med bestämd plats till bortamatcherna under Bayerns framfart i Bundesliga den här säsongen.

Köp dina Bayern Munich biljetter nu på Ticket Pad och upplev ett Bayern Munich lag fullt med fotbollstalanger som inte sviker.