Atletico Madrid Biljetter

Fakta Om Laget:
  • Smeknamn: Los Colchoneros (The Mattress Makers)
  • Grundad: 1903
  • Rivaler: Real Madrid, Getafe
  • Rekord Målgörare: Luis Aragonés - 173
  • Rekord Transfer: Diego Costa (£44m)

  Atletico Madrid Biljetter

Köp Fotbollsbiljetter Atletico Madrid

Så länge som den här klubben kan minnas så har Atletico Madrid alltid levt i deras rivalers Real Madrid´s skugga. Lyckligtvis för Atletico supporters har lyckan vänt och de går nu i rätt riktning. Atletico har satt ihop ett fotbollslag i världsklass som nu utmanar Barcelona och Real Madrid till La Liga titeln.

Atletico är nu en fotbollskår att räkna med och det gör att Atletico Madrid biljetter blir mer och mer populära med fotbollsfans som reser till vackra Madrid. Se på vårt utbud på Ticket Pad så ser du hur många biljetter till Atletico Madrid som du kan välja mellan. Ticket Pad har överlägsen kundservice och med dygnet runt kundtjänst så kan du boka Atletico Madrid fotbollsbiljetter 24 timmar om dygnet. Nöj dig inte med näst bästa utan köp dina biljetter med Ticket Pad och följ ‘El Atlati’ i deras pådrag att erövra Madrid och övervinna sina storstadsrivaler.

Atletico Madrid biljetter finns tillgängliga till alla deras La Liga hemmamatcher och majoriteten av deras bortamatcher. Ticket Pad kommer också erbjuda biljetter till deras matcher i Champions League och Copa Del Rey(Kungacupen) matcher; håll utkik här eller kontakta oss direkt med vilken match eller lag du vill se och vår dygnet runt kundtjänst kan hjälpa dig.

 Match Pris  

Atletico Madrid v Real Valladolid

La Liga
05/04/20
från SEK1,140.71 KÖP

Atletico Madrid v Alaves

La Liga
22/04/20
från SEK1,140.71 KÖP

Barcelona v Atletico Madrid

La Liga
26/04/20
från SEK5,177.70 KÖP

Atletico Madrid v Real Mallorca

La Liga
03/05/20
från SEK1,140.71 KÖP

Atletico Madrid v Real Betis

La Liga
13/05/20
från SEK1,053.13 KÖP