homepage.Buying Tickets

Where should I choose to sit in the stadium?

Varje idrottsarena i världen har 2 sektioner, långsidan och kortsidan. Platserna på långsidan är som det låter längs långa sidan av fotbollsplanen. Platserna på kortsidan är bakom målet. Platser på långa sidan är optimalt för att se mest utav matchen och spelet eftersom du ser båda målen väl. Platserna på kortsidan erbjuder fans en spännande och intensiv atmosfär, speciellt när det blir mål på din sida.

När du har bestämt om du vill sitta på långa eller korta sidan, är andra valet om du vill sitta i övre eller nedre delen av den sektionen
När det gäller pris är oftast de dyraste biljetterna i nedre sektionen längs långsidan. De billigaste biljetterna är oftast på kortsidan i den övre delen av sektionen.
Ett annat alternativ är VIP biljetter och VIP Paket. Dessa platser är de bästa och även de dyraste biljetterna i stadion. Oftast är VIP platserna på långsidan av fotbollsplanen mellan nedre och övre delen, det kan variera lite beroende på vilken arena. VIP Biljetter och VIP Paket brukar också inkludera tillträde till ett privat rum som i vissa fall serverar mat och dryck under matchen. Det finns även tillgång till privata toaletter. Annonsen specificerar exakt vad som ingår i din VIP biljett/VIP Paketet.

 

When will I receive my tickets?

Om du angivit en giltig adress så levereras biljetten inom en vecka innan matchen. I vissa fall kan biljetten levereras så sent som dagen innan matchen. Detta beror på när fotbollsklubbarna själva skickar ut sina biljetter. Meddela om du kommer bo på hotell så kommer säljaren att göra sitt bästa för att leveransdatumet sammanfaller med ditt check-in datum

Will my tickets be seated together?

Vi förstår att sitta tillsammans är en stor del av upplevelsen. Ticket Pad garanterar när du köper två biljetter samtidigt så kommer de biljetterna vara bredvid varandra. Oftast kan vi fixa mer än två biljetter bredvid varandra. Kontakta oss om du vill köpa mer än tre biljetter tillsammans. Vi kommer göra allt vi kan för att hitta de biljetterna åt er. Ring +44 (0)20 7993 6171, epost info@footballticketpad.com eller använd chatten som finns längst ner i högra hörnet på hemsidan.

Why are tickets to one match more expensive than another?

Ticket Pad är en marknadsplats som ger fans en chans att sälja och köpa biljetter. Priset för en specifik biljett beror på vilket pris säljaren väljer. Priset beror på hur stor efterfrågan är för just den matchen. Till exempel, biljetter till Man United vs Manchester City i Premier League kommer vara betydligt mycket högre än biljetter till West Ham vs Crystal Palace. Anledningen är att Manchester Derby matcher är väldigt eftertraktade med mer fotbollsfans som vill köpa biljetter.

 

Do you charge a booking fee?

Ja vi tar en 10 % boknings avgift som automatiskt läggs på när du betalar för biljetten.

The ticket I want to order is a season card, what are season cards?

Säsongskort erbjuds av fotbollsklubben till fans som ett alternativ till att köpa en säsongs biljett. Skillnaden är att en säsongs biljett är en biljett till alla hemma och/eller bortamatcher under säsongen. Ett säsongskort gör att man att köpa specifika biljetter till vissa matcher. Därför när du köper en biljett från www.ticketpad.se som är specificerad som ett säsongskort så kommer du använda säljarens säsongskort till matchen du betalt för som biljett. Säsongs kortet skickas till dig innan matchen och efter matchen skickar du tillbaka säsongs kortet till säljaren.

Is my payment secure?

Ja din information är skyddad. Vi använder senaste mjukvaran för att alla betalningar som görs genom vår hemsida. Hemsidan är certifierad som säker av experterna på  McAfee Secure.

How will you get my tickets to me, delivery options?

Ticket Pad garanterar att du har biljetten tillhanda innan matchen. Du kan välja mellan de olika leverans alternativen på sista sidan innan du checkar ut.

The game is tomorrow, can I still order tickets to the match?

Ticket Pad råder kunder att beställa biljetter så tidigt som möjligt för att undvika att man missar en match. Det kan finnas möjlighet att beställa biljetter dagen innan. Kontakta oss så försöker vi hjälpa er att beställa biljetter och välja ett passande leveranssätt. Ring +44 (0)20 7993 6171, epost info@footballticketpad.com eller använd chatten som finns längst ner i högra hörnet på sidan.

 

The game is today, can I still order tickets to the match?

Ticket Pad råder kunder att boka så tidig som möjligt för att undvika att du missar matchen. Det kan fortfarande vara möjligt att få biljetten samma dag som matchen. Kontakta oss så gör vi allt vi kan för att hitta biljetter ni kan hämta ut eller få levererat innan matchen. Ring +44 (0)20 7993 6171, epost info@footballticketpad.com eller använd vår chatt som finns längst ner i högra hörnet på sidan.

Can I cancel my order?

När beställningen har gått går det inte att makulera tyvärr. När du köpt en biljett kan vi inte återbetala den. Vi kan självklart skapa en ny annons för biljetten på www.ticketpad.se så en annan supporter kan köpa biljetten. Men vi kan inte garantera att den kommer säljas.