Vad är Ticketpad.se?
Vi är en interaktiv marknadsplats på nätet för fotbollsfans som vill köpa och sälja biljetter till fotbolls event över hela världen. Vårt mål är att ge fans ett brett utval av biljetter till ett rimligt marknadsvärde. Även om matchen i fråga sedan länge varit utsålt så kan det fortfarande finna biljetter tillgängliga hos oss på Ticket Pad.

Tryggt och enkelt
Vårt tillvägagångssätt att förena köpare och säljare är unikt eftersom vi har en 100 % garanti på alla transaktioner som görs genom vår marknadsplats. Vi strävar efter att bli ledande online biljettagentur genom att tillhandahålla en riskfri och trygg miljö för fans att köpa eller sälja biljetter. Detta åstadkommer vi genom att biljetterna är i köparens ägo när annonsen läggs upp och genom att överse att biljetterna levereras i god tid innan matchen. Vi garanterar till och med din plats!

Värde
Biljetter är tillgängliga från tredje partisäljare och även biljetter som säljs direkt från biljettkontoret för matchen, så det finns gott om valmöjligheter för leverans och priser. Du kan välja den biljett du vill ha och vilken leveransmetod som funkar bäst för dig.

Femstjärnig Pilot Trust värdering 
Under föregående säsonger och denna säsong har Ticket Pad byggt upp ett avundsvärt smeknamn som ’Hemmet av fotbollsbiljetter’ av fans över hela världen. Vi har även en femstjärnig värdering för kundtjänst och support. Vi är den enda biljettplattformen på nätet som har en femstjärnig värdering och målet är självklart att behålla den.